6 noiembrie 2011

Crema de zahar ars

Un dulce de duminica.Rapid, fara batai de cap si fff gustos.
Ingrediente:

4 oua
500ml lapte
2 plicuri zahar vanilat
1 esenta de vanilie
1 cana de zahar (pt topit)
1 cana de zahar (compozitie)

Am topit zaharul intr-o cratita diferita si abia apoi am tapetat tava cu zaharul ars.Am facut asa deoarece am vrut o cantitate mai mica si aveam o tava perfecta pentru ceea ce vroaim eu sa iasa.Am batut oualele intregi cu cana de zahar, zaharul vanilat si esenta de vanilie.Peste oua si zahar am adaugat laptele.Compozitia rezultata am turnat-o in tava mica si am introdus-o la cuptor petru 45 de minute la 180 de grade.Am lasat-o in cuptor pana s-a racit complet.A fost foarte gustoasa dupa ce am lasat-o la rece pentru cateva ore bune.







4 comentarii:

  1. ssuper buna, gabi! as veni pana la tine pt o portie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost foarte buna...pacat ca ingrasa:(.si eu as veni pana la tine pentru ciocolata aceea de casa.trebuie sa o incerc neaparat.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! multa sanatate si pupici! daca treci vreodata prin tm fac o portie de cioco :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos pentru urari.Sper sa am ocazia sa ajung in partea aceea a tarii.

    RăspundețiȘtergere