Crema 1:
150 g ciocolata cu lapte
100 ml frisca lichida
un pachet de unt lasat la temperatura camerei
Esenta de valilie
Crema 2:
100 ml frisca lichida
1 plic cappucino cu aroma de alune de padure
Crema 3:
150 ml lapte
1 plic frisca
Ornat:
cacao
cappucino
Sirop:
100 ml apa
2 linguri zahar
esenta de vanilie
Prima crema am facut-o asa:
In frisca lichida am topit ciocolata.In timp ce se racea am batut putin untul spuma, iar dupa ce s-a racit putin ciocolata am adaugata in fir subtire peste unt.De data asta nu am lasat-o la rece pentru ca data trecuta a fost cam tare atunci cand am asamblat tortul.
A doua crema am facut-o mixand frisca lichida cu pliculetul de cappucino.
A treia crema a fost doar fisca la plic batuta cu laptele rece.
Am insiropat blaturile cu exceptia ultimului si am pus cremele.
Chinul cel mare a fost sa decupez inimioara din hartie de copt.Am asezat inima si in mijloc am pudrat cacao.Inimioara iesita din decupaj am asezat-o peste cea de cacao sa pot orna restul cu cappucino.
Pofta buna!
Felia o sa o postez dupa ce vine "stapanul" acasa:)).
Imi pare rau ca nu ma pricep la facut poze si nici nu am cu ce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu