2 ianuarie 2012

Omleta cu somon afumat

          Titlul ar fi omleta cu somon afumat si multe tipuri de branza...dar e prea lung. Ouale proaspete de tara imi faceau cu ochiul de cate ori dechideam frigiderul si le-am combinat cu ce imi place mie mai mult...peste si branza.
Ingrediente:

4 oua
somon afumat (vreo 30g)
branza ( eu am pus de oaie, branza cu mucegai albastru, brie, branza de capra, cascaval )
masline fara samburi

Am batut ouale cu toate ingredientele mentionate mai sus. In tigaia dubla am incins putin ulei de masline si am adaugat ouale batute.Nu am mai adaugat sare deloc dat fiind faptul ca toate aveau sare deja. Cand s-a facut pe o parte am intors tigaia sa o fac si pe cealalta parte caci asa imi place..mai facuta.
Am servit cu rosii si castraveti alaturi de paine prajita. Un mic dejun satios si gustos.Pofta buna!








3 comentarii:

  1. "Nu puteam sa nu-ti trimit asta." Corectitudinea inainte de toate: http://www.adihadean.ro/2010/12/tiramisu-3/

    RăspundețiȘtergere
  2. am inteles...ms de observatie..o sa fiu mai atenta.

    RăspundețiȘtergere