28 iunie 2012

Salata nicoise

Nu stiu daca plictisesc cu salatele mele daarr pe caldurile astea atat pot. Desi busuiocul meu creste pe zi ce trece si i-am pus gand rau nu reusesc sa trec de etapa asta a salatelor. Oricum trebuie sa ma mai subtiez putin (putin mai mult) asa ca o mai tinem asa o vreme. Retetele pe care le-am consultat aveau diferite compozitii, eu am ramas la asta. Lipsesc cartofii fierti la mine dar era prea cald sa fierb cartofi.

Ingrediente (1 portie)

1 rosie
1 ou fiert tare
1 castravete
salata verde (cateva frunze)
masline negre (eu am avut rondele)
1/2 cutie ton bucati (eu am avut in suc propriu)
2-3 file-uri de ansoa
pastai de fasole verde (eu am avut din conserva)
 piper


Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri. Fara sare ca aveau file-urile de ansoa destula (si oricum meniul meu contine prea multa sare)...doar putin piper proaspat.







2 comentarii:

  1. Faina si varianta ta! De fapt, reteta originala nu are legume fierte deloc si nu contine doua feluri de peste in acelasi timp: http://www.davidlebovitz.com/2010/07/classic-salade-nicoise/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut atatea variante inainte sa fac salata asta incat hotarasem sa pun ghilimele si sa o declar varianta mea.
    Ce-i drept si eu citisem despre faptul ca nu are legume fierte. O declar varianta mea sa nu supar pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere