Nu stiu daca plictisesc cu salatele mele daarr pe caldurile astea atat pot. Desi busuiocul meu creste pe zi ce trece si i-am pus gand rau nu reusesc sa trec de etapa asta a salatelor. Oricum trebuie sa ma mai subtiez putin (putin mai mult) asa ca o mai tinem asa o vreme. Retetele pe care le-am consultat aveau diferite compozitii, eu am ramas la asta. Lipsesc cartofii fierti la mine dar era prea cald sa fierb cartofi.
Ingrediente (1 portie)
1 rosie
1 ou fiert tare
1 castravete
salata verde (cateva frunze)
masline negre (eu am avut rondele)
1/2 cutie ton bucati (eu am avut in suc propriu)
2-3 file-uri de ansoa
pastai de fasole verde (eu am avut din conserva)
piper
Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri. Fara sare ca aveau file-urile de ansoa destula (si oricum meniul meu contine prea multa sare)...doar putin piper proaspat.
Faina si varianta ta! De fapt, reteta originala nu are legume fierte deloc si nu contine doua feluri de peste in acelasi timp: http://www.davidlebovitz.com/2010/07/classic-salade-nicoise/
RăspundețiȘtergereAm vazut atatea variante inainte sa fac salata asta incat hotarasem sa pun ghilimele si sa o declar varianta mea.
RăspundețiȘtergereCe-i drept si eu citisem despre faptul ca nu are legume fierte. O declar varianta mea sa nu supar pe nimeni.