Vineri am avut ocazia sa fiu invitata la un eveniment absolut deosebit. Revista Good Food alaturi de Selgros si multi alti parteneri ne-au pus la dispozitie cateva ingrediente iar noi (5 bloggerite) a trebuit sa ne facem de cap cu ele. De asemenea multumim si inStudio pentru minunatele fotografii.
Evenimentul a avut loc la Brasov, mai exact in Piata Sfatului. Toata piata a fost plina de corturi unde se gatea la foc continuu. O sa va prezint cateva fotografii si retetele foarte pe scurt.A fost superb si imi doresc sa repet oricand o astfel de experienta.
Desert: mini prajitura Krantz. Cu reteta aceasta sigur revin in curand, deoarece n-am apucat sa gust desi imi doream de mult sa o pregatesc.
Premiul III a venit si cu un CEC. Multumesc Selgros!
Legume la grill...garnitura pentru somon.
Krantz.
Somon cu sunca pe pat de sparanghel. O reteta ''furata'' de la Gordon Ramesy.
Un interviu pentru Antena 1.
Fetele de la Good Food, boggeritele si doamna de la Selgros
Risotto cu creveti si gorgonzola la aperitiv. A fost demential...trebuie repetat dupa ce trece caldura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu