Cu aceasta reteta m-am prezentat eu la Master Chef Romania. O fi bine, o fi rau vedem in viitorul apropiat.
Sincer vroiam sa prepar altceva si sa pastrez minunata ratusca pentru mine.Dar disperarea, emotiile si lipsa de timp m-au facut sa o duc acolo.
Ingrediente:
1 pulpa de rata
2 portocale
1 lingura de unt
piure de cartofi
Pulpa am fript-o intr-o tigaie minune de la TV care intr- adevar face toti banii ca nu se lipeste nimic in ea si pentru faptul ca e dubla nu te face sa folosesti asa multa grasime.Rata oricum e grasa asa ca am pus doar 1 lingura de ulei.Am prajit-o pe parte cu pielea pentru 7 minute apoi am intors-o pentru 4 minute.E facuta in sange caci asa zice lumea ca se mananca rata.Intr-adevar acolo unde au avut loc filmarile am intalnit un francez venit la o conferinta pe care l-am intrebat fara nerusinare caci aveam mari emotii daca e bine facuta sau nu.A aprobat si nu l-am amenintat cu nimic sa a zica asta.
Sosul l-am facut din sucul unei portocale pe care l-am strcurat si incalzit cu untul in tigaie.
Piureul l-am folosit ca si garnitura.Am ornat farfuria cu cateva ''floricele'' din piure si felii de portocala proaspata.
Poze cred ca mai am prin telefonul soramii.Maine ma asigur ca le am si in calculatorul acesta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu