Ca si gramaje au fost cam 500-600g din fiecare.
rinichi, ficat, inima, limba, urechi, putina salnina
foi de dafin, boabe de piper
stomacul de porc
condimente pentru toba
Toate organele le-am spalat si taiat bucati mai mici. Le-am pus la fiert in apa cu sare, foile de dafin si piperul boabe.Intre timp am spalat si curatat stomacul de porc de pielita aceea care habar nu aveam ca exista. Organele au stat la fiert cam 1 ora.Dupa ce au fiert, le-am taiat in bucati mai mici. Am adaugat condimentele pentru toba.Urechile le-am flosit de la piftie.Am umplut stomacul cu bucatile taiate mai marunt si apoi l-am cusut. In apa in care au fiert organele am mai lasat la fiert 20 de minute.Am scos toba si am asezat-o pe un tocator.Peste ea am mai pus un tocator si peste tocator.....o mare cutie de faianta e vreo 15 kg. Asa a zis tata sa pun o greutate mare peste ea..ca ei asa fac.M-am executat si am lasat-o la rece pana a doua zi. Bucataria mea a fost un adevarat congelator caci nu mai aveam loc in frigider si a trebuit sa las geamul deschis sa fie rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu