Am folosit urmatoarele:
1 bucata muschi de porc (700g)
2 linguri miere
2 linguri mustar (iute)
1 lingurita ulei de masline
piper colorat
5 catei usturoi
2 cartofi potriviti
sare pentru cartofi (e de fapt o combinatie de condimente cu un gust usor afumat)
Bucata de carne am spalat-o si curatat-o de pielita.Intr-un castronel am amestecat mustarul, uleiul de masline si mierea.Cu combinatia dintre cele trei am uns bucata de carne.Piperul l-am pisat nu foarte marunt si l-am presarat peste carne.Cateii de usturoi i-am ''infipt'' in muschiulet sa-si lase aroma.
Intr-o tava de yena peste care am asezat folie de aluminiu am asezat carnea si am dat la cuptor pentru 45 de minute la 155 grade.
Cartofii i-am taiat cuburi potrivite (ca asa era in poza), i-am condimentat apoi i-am prajit.
Dn cartofi am gustat si eu si au fost foarte buni.Despre carne mi s-a spus ca e foarte buna dar si foarte picanta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu